S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.


        

Kravata vo farbe Mocca

skladom

 

Číslo produktu: CS0531
naša cena bez DPH : 10,00 EUR
naša cena s DPH (20 %):
12,00 EUR

do košíka:
  ks  

Elegantná kravata v hnedej farbe

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Ochrana osobných údajov našich zákazníkov je pre nás samozrejmosťou.
Vyhlásenie spoločnosti
Spoločnosť Pánske kravaty s.r.o prevádzkovateľ internetového obchodu svet-darcekov.sk a panskekravaty.sk je registrovaná na Úrade pre ochranu osobných údajov. Registračné číslo na Úrade pre ochranu osobných údajov:
Vyhlasujeme, že všetky naše systémy sú chránené proti zneužitiu osobných údajov a všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a zaobchádza sa s nimi vždy v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.
Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.
Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?
Z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali.
Prečo tieto údaje potrebujeme?
Na vybavenie vašej objednávky potrebujeme vedieť, za akých podmienok a kam ste si tovar objednali dodať.
V prípade, že ste u nás registrovaný zákazník, môžete získať aj ďalšie výhody, ako napríklad využívať služby ako „Stráženie ceny“ alebo „Dostupnosť vybraného tovaru“, sledovanie nákupných zoznamov či využiť službu správy obľúbených produktov.
Ostatné informácie o tovare, prístup do katalógu, recenzie a pod. nie sú registráciou podmienené.
Môžem tieto dáta zmeniť alebo odstrániť?
Ak sa prihlásite do eshopu svet-darčekov.sk, máte možnosť zistiť, aké osobné údaje o vás evidujeme, môžete tieto dáta upravovať alebo vymazať. Upozorňujeme, že fakturačné údaje nemožno z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.
V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť a doteraz ste neurobili žiadnu objednávku, stačí poslať e-mail na gdpr@panskekravaty.sk
Čo mám robiť, ak sa domnievam, že s mojimi dátami nie je nakladané správne?
V prípade, ak sa domnievate, že s vašimi osobnými údajmi nie je nakladané v súlade so zákonom, môžete sa, okrem možností daných zákonom, tiež obrátiť na náš zákaznícky servis

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

MTY4OGFk